Μεγάλη φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή - Ένας τραυματίας

Μεγάλη φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή - Ένας τραυματίας

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ οχήματα με 23 πυροσβέστες οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με πυκνούς μαύρους καπνούς και συνεχείς μικροεκρήξεις

IMG_3447
Λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα της Πέμπτης έσβησε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ οχήματα με 24 πυροσβέστες . 

Μεγάλη φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή




Λόγω των υλικών που υπήρχαν στο συνεργείο, από τον χώρο έβγαιναν πυκνοί μαύροι καπνοί και σημειώνονταν συνεχείς μικροεκρήξεις που δυσχέραιναν το έργο της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά πήρε γρήγορα πολύ μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε και στο σπίτι που βρίσκεται πάνω από το συνεργείο, επί της οδού Κλεισθένους 62.

Κλείσιμο
IMG_3448
IMG_3447
IMG_3451
IMG_3453


Εκτός από το σπίτι, στις φλόγες παραδόθηκε και ένα αυτοκίνητο (βαν) που ήταν παρκαρισμένο στο δρόμο μπροστά από το συνεργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από τη φωτιά τραυματίστηκε ένα άτομο το οποίο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Για να την διευκόλυνση της Πυροσβεστικής,  η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κλεισθένους από το ύψος της οδού Αλέξανδρου Παναγούλη έως την οδό Επαμεινώνδα στην περιοχή του Γέρακα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης