Συνέλαβαν άμεσα τους ληστές πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Πάτρα

Συνέλαβαν άμεσα τους ληστές πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Πάτρα

Oι δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα στο πρακτορείο και λήστεψαν τον ιδιοκτήτη

xeiropedes
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν μέσα σε λίγη ώρα οι δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην οδό Ευβοίας 50 κοντά στην πλατεία Παπανδρέου στην Πάτρα και λήστεψαν τον ιδιοκτήτη.

Αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, οι κακοποιοί άρπαξαν τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή και τράπηκαν σε φυγή με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Fiat. Αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι λίγο νωρίτερα είχαν εκδοθεί αναζητήσεις για το συγκεκριμένο όχημα, καθώς είχε κλαπεί από την περιοχή του Αγίου Διονυσίου.

Οι εκτενείς έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης απέφεραν καρπούς. Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με το κλεμμένο αυτοκίνητο στην 111 στο ύψος της Δαφνούλας και ακινητοποιήθηκαν μετά από καταδίωξη. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και το όπλο και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνονται και για άλλες ληστείες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ και καταστήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης