Έκρηξη και κλοπή σε ΑΤΜ στο Λυγουριό Αργολίδας

Έκρηξη και κλοπή σε ΑΤΜ στο Λυγουριό Αργολίδας

Ήταν η δεύτερη φορά που οι «κλέφτες των ΑΤΜ» ανατίναξαν με την ίδια μέθοδο το μηχάνημα της συγκεκριμένης τράπεζας, καθώς το είχαν κάνει και το Νοέμβριο του 2017!

argolida
Ισχυρή έκρηξη που ακούστηκε σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων συγκλόνισε στις 3.30΄τα ξημερώματα της Δευτέρας το Λυγουριό Αργολίδας και έκανε τους κατοίκους να πεταχτούν ανάστατοι από τα σπίτια τους. Στόχος της βομβιστικής επίθεσης ήταν ένα ATM.

Το μηχάνημα διαλύθηκε εντελώς ενώ και το υποκατάστημα της τράπεζας υπέστη μεγάλες ζημιές, όχι όμως και οι κασετίνες με τα χρήματα τις οποίες άρπαξαν ανενόχλητοι οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο τύπου τζιπ και το εγκατέλειψαν μέσα σε έναν ελαιώνα στην περοχή του Αγίου Νικολάου, αφού πρώτα του έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν με άλλο αυτοκίνητο.

Ήταν η δεύτερη φορά που οι «κλέφτες των ΑΤΜ» ανατίναξαν με την ίδια μέθοδο το μηχάνημα της συγκεκριμένης τράπεζας στο Λυγουριό, καθώς το είχαν κάνει και το Νοέμβριο του 2017! Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Επιδαύρου, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία συνέλεξε υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό που χρησιμοποιήθηκε.

Ligourio-ATM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης