Έφοδος στο σπίτι διακινητή ηρωίνης στη Λαμία

Έφοδος στο σπίτι διακινητή ηρωίνης στη Λαμία

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Lamia-Hrwini
Δεν του πάνε οι… πρωτομηνιές ενός 47χρονου Έλληνα που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών! Όπως έγινε και την 1η Οκτωβρίου του 2019, έτσι και χθες 1η Φεβρουαρίου βρέθηκε με χειροπέδες μετά την αιφνιδιαστική «επίσκεψη» ανδρών της Ασφαλείας στο σπίτι του στη Λαμία!

Καθώς ήταν σεσημασμένος από μικρή ηλικία και μπαινοβγαίνει στις φυλακές, ήταν επόμενο να μπει για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο των αστυνομικών, που έκαναν έρευνα στην κατοικία του. Στα δωμάτια βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 10,5 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να συλληφθεί για άλλη μια φορά και να κατασχεθεί το χρηματικό ποσό που είχε πάνω του.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Την 1η Οκτωβρίου είχε συλληφθεί με μικροποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών και 1.000 ευρώ που προερχόταν από τη διακίνηση. Μάλιστα, είχε προσπαθήσει να ξεφορτωθεί μια συσκευασία με ηρωίνη, πετώντας την στην… σκεπή του σπιτιού του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης