Λαμία: Ζευγάρι νεαρών ξάφρισε πανάκριβο κόσμημα από χρυσοχοείο

Λαμία: Ζευγάρι νεαρών ξάφρισε πανάκριβο κόσμημα από χρυσοχοείο

Το κόσμημα είχε αξία ύψους 700 ευρώ 

doc_20160527_1631396_kosmimata
Το ερωτευμένο ζευγαράκι που μπήκε σε ένα κοσμηματοπωλείο στη Λαμία το μεσημέρι της Τετάρτης, δήθεν για να δει κοσμήματα καθώς ο άνδρας ήθελε να κάνει ένα ακριβό δώρο στην καλή του, δεν κίνησε υποψίες στον ιδιοκτήτη. Όταν έφυγαν χωρίς να αγοράσουν κάτι, όμως, κατάλαβε ότι είχε κάνει φτερά ένα πανάκριβο χρυσό κόσμημα αξίας 700 ευρώ!

Ο κοσμηματοπώλης σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία και έδωσε πλήρη περιγραφή του ζευγαριού. Η ανταπόκριση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν κοντά στο κοσμηματοπωλείο ήταν άμεση κι έτσι ο 20χρονος άνδρας και η 23χρονη συνεργός του εντοπίστηκαν πριν απομακρυνθούν. Σε σωματική έρευνα που τους έγινε, βρέθηκε το κόσμημα το οποίο αποδόθηκε στον κοσμηματοπώλη, ενώ το ζευγάρι συνελήφθη και πήρε τον δρόμο για την Ασφάλεια απ' όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος άσκησε και στους δυο δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπή στη Θήβα 

Δυο αλλοδαποί πιτσιρικάδες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τα πήραν είδηση την στιγμή που ξάφριζαν το κινητό από μια 25χρονη Ελληνίδα στη Θήβα. Οι δύο ανήλικοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια και η δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών περιλαμβάνει και τους γονείς τους που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης