Θεσσαλονίκη: Συνθήματα για τον ΠΑΟΚ στα γραφεία των Καλαφάτη, Ράπτη - Συλλαλητήριο το απόγευμα στο κέντρο

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα για τον ΠΑΟΚ στα γραφεία των Καλαφάτη, Ράπτη - Συλλαλητήριο το απόγευμα στο κέντρο

Συνθήματα και επίθεση στον φύλακα του δημαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη - Προσαγωγές από την αστυνομία - Συλλαλητήριο σήμερα στη Θεσσαλονίκη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

thes_synuhmata
Παρεμβάσεις στα πολιτικά γραφεία του Σταύρου Καλαφάτη και της Έλενας Ράπτη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν την Τετάρτη οπαδοί του ΠΑΟΚ, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Οι οπαδοί πέταξαν τρικάκια και έγραψαν σε τοίχους «Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ».

Νωρίτερα, άγνωστοι έγραφαν συνθήματα στο δημαρχείο της Πυλαίας-Χορτιάτη και, όταν τους αντιλήφθηκε ο φύλακας, δέχθηκε επίθεση και υπέστη ξυλοδαρμό.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές ατόμων, ενώ εξετάζονται οι κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν σήμερα Πέμπτη τις δράσεις τους, καθώς στις 6 το απόγευμα έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.






Δήλωση Καλαφάτη

«Επικοινώνησα με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους δήλωσα ότι δεν επιθυμώ τη δίωξη των ατόμων που προσήχθησαν κατά την έφοδό τους στο πολιτικό μου γραφείο. Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας, αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία» δήλωσε σχετικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Πέτσας: Κατανοούμε, αλλά...

Κλείσιμο
«Κατανοούμε την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε μορφή βίας. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις στο πολιτικό γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλαφάτη και της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Συνθήματα στο δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη και επίθεση στον φύλακα

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα φύλακας στο δημαρχείο Πυλαίας - Χορτιάτη, όταν αντιλήφθηκε αγνώστους να γράφουν υβριστικά συνθήματα σε τοίχο του δημαρχιακού μεγάρου, το οποίο βρίσκεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες φαίνεται πως χτύπησαν τον φύλακα πριν τραπούν σε φυγή, ενώ το θύμα υπέστη ελαφρά τραύματα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί μήνυση από τον παθόντα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα αναγραφόμενα συνθήματα συνδέονταν με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης