Θεσσαλονίκη: Επιθέσεις στα γραφεία Καλαφάτη και Ράπτη - «Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ»

Θεσσαλονίκη: Επιθέσεις στα γραφεία Καλαφάτη και Ράπτη - «Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ»

Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους - «Κατανοούμε την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε μορφή βίας» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας

kalafat4
Παρέμβαση στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ομάδα νεαρών.

Σύμφωνα με το grtimes, πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους. Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανένας στο γραφείο.

Τα συνθήματα γράφουν «Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ», είναι κατά της κυβέρνησής Μητσοτάκη και κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές ατόμων.





Παράλληλα, σύμφωνα με το voria.gr, μικρή ομάδα οπαδών βρέθηκε έξω από το γραφείο της Έλενας Ράπτη, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας και, αφού φώναξαν συνθήματα, αποχώρησαν.

Δήλωση Καλαφάτη

«Επικοινώνησα με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους δήλωσα ότι δεν επιθυμώ τη δίωξη των ατόμων που προσήχθησαν κατά την έφοδό τους στο πολιτικό μου γραφείο. Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας, αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία» δήλωσε σχετικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Πέτσας: Κατανοούμε, αλλά...

Κλείσιμο
«Κατανοούμε την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε μορφή βίας. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις στο πολιτικό γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλαφάτη και της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης