Μόρια: Ένας 17χρονος Αφγανός ο δράστης του μαχαιρώματος δυο ανήλικων ομοεθνών του

Μόρια: Ένας 17χρονος Αφγανός ο δράστης του μαχαιρώματος δυο ανήλικων ομοεθνών του

Ένας 15χρονος κι ένας 16χρονος οι τραυματίες - Ο πρώτος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης

moria
Συνελήφθη, στη Μόρια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 17χρονος Αφγανός, ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι δυο ανήλικους ομοεθνείς του στο καταυλισμό.

Πέρα από την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του έναν 15χρονο Αφγανό, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Εκτός από αυτόν, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και δεύτερος ανήλικος τραυματίας, ένας 16χρονος από το Αφγανιστάν, καθώς και αυτός δέχθηκε μαχαιριές από τον ίδιο 17χρονο δράστη, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σημειώνεται πως για τον 15χρονο βαριά τραυματία, οι αρχές του νοσοκομείου έχουν απευθύνει έκκληση για αίμα. 

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή του Ιανουαρίου στον καταυλισμό της Μόριας έχουν τραυματιστεί με μαχαιριές στη διάρκεια επεισοδίων περισσότεροι από 30 διαμένοντες εκεί, από τους οποίους δυο υπέκυψαν στα τραύματα τους.

Πηγή: Stonisi.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης