Ένας τόνος κοκαΐνη στον Αστακό: Προφυλακιστέοι τρεις κατηγορούμενοι

Ένας τόνος κοκαΐνη στον Αστακό: Προφυλακιστέοι τρεις κατηγορούμενοι

Τέσσερις ακόμη κατηγορούμενοι για τη μεγάλη αυτή υπόθεση αναμένεται να απολογηθούν αύριο

5018678
Προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν πριν από λίγο τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια για το μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Μάλιστα, τέσσερις ακόμη κατηγορούμενοι για τη μεγάλη αυτή υπόθεση αναμένεται να απολογηθούν αύριο, μετά από προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή.

Συγκεκριμένα, από τους τέσσερις κατηγορουμένους που πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της μόνο η γυναίκα από τη Μολδαβή, η οποία είναι η σύντροφος του φερόμενου ως υπαρχηγού του κυκλώματος. Ανακριτής και εισαγγελέας της επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της αλλά και εγγυοδοσία ύψους 5.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στους άλλους κατηγορουμένους πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκαν κατά τις απολογίες τους του ανακριτή την συμμετοχή τους στο κύκλωμα. Μάλιστα, ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος και πρώην σκληρός ποινικός φέρεται να υποστήριξε ότι μπήκε στην υπόθεση τέσσερις ημέρες πριν τη σύλληψή του επειδή εκβιάζονταν από μέλη του καρτέλ ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης