Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με μεγάλες προσφορές!

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με μεγάλες προσφορές!

XRWMA_2
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Την εξαιρετική βιογραφία «Ιωσήφ Στάλιν – Ο αμφιλεγόμενος ηγέτης», με την υπογραφή των Sarah Davies και James Harris, και την εγκυρότητα του Cambridge University Press.

Αυτή την Κυριακή, η εξαιρετική βιογραφία «Ιωσήφ Στάλιν είναι στο ΘΕΜΑ

3D-Cover-STALIN

Όλη η πορεία του σοβιετικού ηγέτη, μέσα από το, μέχρι σήμερα απόρρητο, προσωπικό του αρχείο, με την υπογραφή της Sarah Davies και του James Harris και την επιμέλεια του Cambridge University Press.

Κλείσιμο
Ο αληθινός αρχιτέκτονας της Σοβιετικής Ένωσης υπήρξε ίσως η πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στη σύγχρονη ιστορία. Δημιούργησε μια υπερδύναμη αλλά και εξολόθρευσε εκατομμύρια συμπατριωτών του. Κατόρθωσε να χρεωθεί αδιανόητα εγκλήματα αλλά και ασύλληπτα επιτεύγματα.

Κατ' αρχάς «Στάλιν» σημαίνει «ατσάλι» και ήταν το ψευδώνυμο, όχι το πραγματικό επώνυμο του Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς Τζουκασβίλι.

Ένας «άνθρωπος από σίδερο», ο οποίος αναρριχήθηκε στην ανώτατη εξουσία της επαναστατημένης Ρωσίας ύστερα από το 1917. Κυβέρνησε την αχανή του χώρα με σιδερένια πυγμή επί 30 χρόνια, αδιαφορώντας πλήρως εάν θα τον κατηγορούσε οποιοσδήποτε για αυταρχισμό, εάν θα τον αποκαλούσαν «δικτάτορα».

Το όραμά του είναι να μετασχηματίσει μια οπισθοδρομική, κατά βάσιν αγροτική κοινωνία, σε ένα κομμουνιστικό υπόδειγμα, ανώτερο οποιασδήποτε εκδοχής του καπιταλισμού. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα σχέδια του Στάλιν τιμωρούνταν με θάνατο. Και, όντως, στο βωμό της εκβιομηχάνισης και της μεταμόρφωσης της ΕΣΣΔ σε πυρηνική υπερδύναμη, θυσιάστηκαν εκατομμύρια άνθρωποι. Εκτελέσεις, εκτοπισμοί στα στρατόπεδα του θανάτου στη Σιβηρία, εξαφανίσεις, δίκες-παρωδία βασισμένες σε μυθεύματα και συκοφαντίες -αυτός ήταν ο ζοφερός κόσμος του Στάλιν. Αλλά ο ίδιος, ως ηγέτης, δεν ήταν μόνο αυτό.

Στο βιβλίο του Cambridge University Press, που επιμελήθηκαν οι Davies και Harris κάθε κεφάλαιο αποτελεί και μια διεισδυτική ματιά στη ζωή, τη σταδιοδρομία, το νου και την ψυχή του Στάλιν. Όποια και εάν ήταν αυτή.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τη σπουδαία βιογραφία «Ιωσήφ Στάλιν - Ο αμφιλεγόμενος ηγέτης» με την υπογραφή των Sarah Davies και James Harris και την επιμέλεια του Cambridge University Press
 

3. To CAR, το καλύτερο και πιο πλούσιο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, που άλλαξε τα δεδομένα και στην Ελλάδα.
CAR

Αυτό είναι το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο…

…που είναι στην κορυφή και της Ελληνικής αγοράς,
…που οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο,
…που διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο,
…που δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με άποψη,
…που σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του, τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα και τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες υπογραφές.

Thema200202 Car 21sec



Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…
Γιατί το CAR μπορεί!
200 σελίδες
ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διαβάστε στο CAR που έρχεται αυτή την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Cover Story
Το ολοκαίνουριο Peugeot 2008 ταράζει τα νερά στην κατηγορία των B-SUV µε τη ρωµαλέα του εµφάνιση, τον ποιοτικό και high tech χαρακτήρα του εσωτερικού του και τους πολύ καλούς χώρους που παραπέµπουν σε µεγαλύτερη κατηγορία. Απέναντί του θα βρει άξιους αντίπαλους, όπως το νέο Nissan Juke, που φιλοδοξεί να έχει ανάλογη πορεία µε το πρότυπό του, το Qashqai, αλλά και το επίσης ολοκαίνουριο Ford Puma, που κάτι µας λέει
ότι θα ανακηρυχτεί στο «GTI» των µικρών SUV.

Jaguar Design Center
2_3

Με αφορµή την αισθητική και µηχανολογική ανανέωση της Jaguar F-Type, µπαίνουµε στο νέο υπερσύγχρονο σχεδιαστικό κέντρο της αγγλικής εταιρείας και ανακρίνουµε τον επίσης νέο επικεφαλής Julian Thomson.

Αποστoλή στο Παρίσι. Peugeot 208 vs Renault Clio
3_3

Οδηγούµε στην καρδιά της σαγηνευτικής πρωτεύουσας της Γαλλίας τα δύο νέα τέκνα της στην κατηγορία των supermini και διαπιστώνουµε ότι η γαλλική αυτοκινητοβιοµηχανία βρίσκεται στα καλύτερά της εδώ και πολλές δεκαετίες.

Larger than life
1_3

∆οκιµάζουµε τρία supercars. Ή µήπως είναι GT; ∆εν χρειάζεται να µπαίνεις σε τέτοιου είδους διλήµµατα: Η νέα McLaren GT, η Ferrari Portofino και το Honda NSX είναι δραµατικά γρήγορα, αλλά µπορούν εξίσου καλά να κάνουν τον γύρο του κόσµου.

Αποκλειστικό!
Κάνουµε ένα ταξίδι-αστραπή στο Μαϊάµι και οδηγούµε το πρώτο ηλεκτροκίνητο MINI SE. Βασισµένο στο Cooper S, το νέο ηλεκτρικό MINI φαίνεται ότι έχει όλες τις οδηγικές χάρες αλλά και ήσυχη την περιβαλλοντική του συνείδηση.

Electric for petrolheads
Ποιος είπε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι κατ’ ανάγκην ξενέρωτα; Οδηγούµε µερικά από τα πιο ενδιαφέροντα οδηγικά EV και διαπιστώνουµε ότι κάποια από αυτά είναι όντως «σιωπηλοί δολοφόνοι».

Ακόµα οδηγούµε:
Νέο Hyundai i10
Subaru Forester & XV e-boxer
Audi SQ2
Land Rover Discovery Sport vs Jeep Cherokee
Volkswagen Amarok vs Nissan Navara
Volvo XC40 T3 Auto
DS 3 1.2 PureTech 130 PS

Αυτή την Κυριακή δωρεάν με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
CAR! 200 σελίδες γεμάτες ΠΑΘΟΣ για το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ με τις πιο έγκυρες ελληνικές και ξένες υπογραφές!


4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων με αποκλειστικά ρεπορτάζ.
και με την έκδοση των 2,00€
GALA

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετo της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

50 χρόνια Γκοτιέ
Adieu στις πασαρέλες
To «τρομερό παιδί» που εισήγαγε κενά δαιμόνια στην ορθοδοξία της μόδας, πραγματοποίησε το τελευταίο φαντασμαγορικό του σόου στο Παρίσι
1_2


Αποκλειστικό
Εμα Στόουν
Ινκόγκνιτο στην Αθήνα για χάρη του Λάνθιμου
Εντοπίσαμε τη διάσημη πρωταγωνίστρια λίγο πριν αναχωρήσει για τα γυρίσματα στην Τήνο

2_2

Σήλια Κριθαριώτη
Το Λονδίνο έπεσε
Highlights από το haute couture σόου-υπερθέαμα στο Βρετανικό Μουσείο

3_2

Δημήτρης Παπαδημητρίου
Εκανε το «Moby Dick» μιούζικαλ
Ο πολυδιάστατος συνθέτης επιστρέφει με μια δουλειά-έκπληξη και μας μιλάει για θα ήθελε να αλλάξει στον εαυτό του

4_2

Ακόμα:
«Ορνιθες»
Ζήσαμε μαζί τους τον θρίαμβο στη Χιλή

5

Τζέιν Μπίρκιν
Ιστορίες από τη ζωή μιας μούσας

6

7


Μόδα & Ομορφιά
Αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά & φυσικά καλλυντικά με... μαγική δράση

8



5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ΠΑΤΕΡΑΣ» στο Θέατρο Αποθήκη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 3/2 έως και την Παρασκευή 7/2/2020, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-apothiki/o-pateras/
με τη χρήση του κωδικού pat1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις ημερομηνίες : Τετάρτη 5/2, Πέμπτη 6/2, Παρασκευή 7/2, Σάββατο 8/2 μόνο για την απογευματινή παράσταση, Κυριακή 9/2, Τετάρτη 12/2 και Πέμπτη 13/2/2020 για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
ΠΑΤΕΡΑΣ
Διασκευή - Δραματουργική επεξεργασία - Σκηνοθεσία : Βασίλης Μπισμπίκης

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:
Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάσος Ιορδανίδης, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννα Σταυράκη, Νικολέττα Χαρατζόγλου.

Η ιστορία:
Ελλάδα 2019. Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Κάπου στην Αθήνα, πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες ενός μεσοαστικού σπιτιού, δύο σύζυγοι θα συγκρουστούν μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσεως, με λάφυρο την κυριαρχία πάνω στο παιδί τους.

Ποιος από τους δύο συζύγους θα επικρατήσει τελικά; Πόσο αλώβητοι θα βγούνε από τη μάχη; Και το παιδί τους; Θα πάρει θέση ως προς την έκβαση του ενδοοικογενειακού αυτού πολέμου; Και με ποιο κόστος;

Η μάχη των δύο φύλων, το αρχετυπικό δίπολο ανδρική λογική - γυναικείο ένστικτο, ο αλληλοσπαραγμός μέσα σε μια σχέση με αιώνιο διακύβευμα την απόλυτη επικράτηση του ενός στον άλλο και την αδιαφιλονίκητη διατήρηση της εξουσίας, οι μικροί - ή και μεγαλύτεροι - ψυχολογικοί φόνοι που συντελούνται, ως «αναγκαίο κακό» για «καλό σκοπό», στους κόλπους μιας καθωσπρέπει κατά τα άλλα οικογένειας, ζωντανεύουν στη σκηνή του θεάτρου Αποθήκη.

Μέσα από τη διασκευή του κειμένου, η παράσταση φέρνει τον «Πατέρα» στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, με όρους ακραίου ρεαλισμού για να καταδείξει, με τις απαραίτητες δόσεις μαύρου χιούμορ, τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, απογυμνωμένες από τα φτιασίδια κάθε πιθανού καθωσπρεπισμού.

Παθογένειες, που ακόμα και σήμερα, εξακολουθούν να υπάρχουν, πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές από 15 ετών και άνω.

Διάρκεια παράστασης: 90’

ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ΠΑΤΕΡΑΣ» στο Θέατρο Αποθήκη για τις ημερομηνίες : Τετάρτη 5/2, Πέμπτη 6/2, Παρασκευή 7/2, Σάββατο 8/2 μόνο για την απογευματινή παράσταση, Κυριακή 9/2, Τετάρτη 12/2 και Πέμπτη 13/2/2020 για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 3/2 έως και την Παρασκευή 7/2/2020, με τη χρήση του κωδικού pat1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-apothiki/o-pateras/ ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
3. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.


Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€
GALA

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετo της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.


4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ΠΑΤΕΡΑΣ» στο Θέατρο Αποθήκη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 3/2 έως και την Παρασκευή 7/2/2020, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-apothiki/o-pateras/
με τη χρήση του κωδικού pat1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις ημερομηνίες : Τετάρτη 5/2, Πέμπτη 6/2, Παρασκευή 7/2, Σάββατο 8/2 μόνο για την απογευματινή παράσταση, Κυριακή 9/2, Τετάρτη 12/2 και Πέμπτη 13/2/2020 για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
ΠΑΤΕΡΑΣ
Διασκευή - Δραματουργική επεξεργασία - Σκηνοθεσία : Βασίλης Μπισμπίκης

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:
Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάσος Ιορδανίδης, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννα Σταυράκη, Νικολέττα Χαρατζόγλου.

Η ιστορία:
Ελλάδα 2019. Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Κάπου στην Αθήνα, πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες ενός μεσοαστικού σπιτιού, δύο σύζυγοι θα συγκρουστούν μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσεως, με λάφυρο την κυριαρχία πάνω στο παιδί τους.

Ποιος από τους δύο συζύγους θα επικρατήσει τελικά; Πόσο αλώβητοι θα βγούνε από τη μάχη; Και το παιδί τους; Θα πάρει θέση ως προς την έκβαση του ενδοοικογενειακού αυτού πολέμου; Και με ποιο κόστος;

Η μάχη των δύο φύλων, το αρχετυπικό δίπολο ανδρική λογική - γυναικείο ένστικτο, ο αλληλοσπαραγμός μέσα σε μια σχέση με αιώνιο διακύβευμα την απόλυτη επικράτηση του ενός στον άλλο και την αδιαφιλονίκητη διατήρηση της εξουσίας, οι μικροί - ή και μεγαλύτεροι - ψυχολογικοί φόνοι που συντελούνται, ως «αναγκαίο κακό» για «καλό σκοπό», στους κόλπους μιας καθωσπρέπει κατά τα άλλα
οικογένειας, ζωντανεύουν στη σκηνή του θεάτρου Αποθήκη.

Μέσα από τη διασκευή του κειμένου, η παράσταση φέρνει τον «Πατέρα» στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, με όρους ακραίου ρεαλισμού για να καταδείξει, με τις απαραίτητες δόσεις μαύρου χιούμορ, τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, απογυμνωμένες από τα φτιασίδια κάθε πιθανού καθωσπρεπισμού.

Παθογένειες, που ακόμα και σήμερα, εξακολουθούν να υπάρχουν, πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές από 15 ετών και άνω.

Διάρκεια παράστασης: 90’

ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ΠΑΤΕΡΑΣ» στο Θέατρο Αποθήκη για τις ημερομηνίες : Τετάρτη 5/2, Πέμπτη 6/2, Παρασκευή 7/2, Σάββατο 8/2 μόνο για την απογευματινή παράσταση, Κυριακή 9/2, Τετάρτη 12/2 και Πέμπτη 13/2/2020 για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 3/2 έως και την Παρασκευή 7/2/2020, με τη χρήση του κωδικού pat1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-apothiki/o-pateras/ ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
3. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης