Περιστέρι: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Περιστέρι: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Πραγματοποιούσαν τιις κλοπές με ηλεκτρονική συσκευή παρέμβασης στο κλείδωμα και το συναγερμό

peripoliko_14
Δύο Γεωργιανοί συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, τη στιγμή που είχαν ανοίξει σταθμευμένο αυτοκίνητο. Από την έως τώρα έρευνα, εξιχνιάστηκαν δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε Γλυφάδα, Αιγάλεω, Κηφισιά, Μαρούσι και Πεύκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες μετέβαιναν με αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εντόπιζαν αυτοκίνητα την ώρα που οι οδηγοί τους τα στάθμευαν. Αμέσως μετά, τη στιγμή της ασφάλισης του οχήματος από τον ιδιοκτήτη και ενώ οι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν σε μακρινή απόσταση, με τη χρήση εξειδικευμένης ηλεκτρονικής συσκευής (jammer system), παρέμβαιναν στο κεντρικό σύστημα κλειδώματος και συναγερμού και αντέγραφαν τους κωδικούς απασφάλισής του.

Μετά την απομάκρυνση των ιδιοκτητών, οι δράστες εισέρχονταν, χωρίς ίχνη παραβίασης, στο εσωτερικό των οχημάτων και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, είδη ένδυσης και άλλα τιμαλφή. Σημειώνεται, ότι σε πολλές περιπτώσεις, κατά τη διαφυγή τους, ασφάλιζαν και πάλι το αυτοκίνητο.

Στην κατοχή των δύο Γεωργιανών, καθώς και στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ηλεκτρονική συσκευή παρέμβασης στο σύστημα κλειδώματος και συναγερμού των αυτοκινήτων, πλήθος τσαντών και πορτοφολιών, κοσμήματα και χρυσαφικά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης