Στο σπίτι της αναρρώνει η Άννα Φόνσου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Στο σπίτι της αναρρώνει η Άννα Φόνσου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

«Η πρόεδρος του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» βρίσκεται στο σπίτι της - Ηρεμία και ξεκούραση της συνέστησε ο γιατρός της

ektaktws-sto-nosokomeio-i-anna-fonsou---ti-eipe-stous-theates_2_w_l
Λιποθυμικό επεισόδιο στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά είχε απόψε η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook στη σελιδα «Το σπίτι του ηθοποιού», αισθάνθηκε ίλιγγο και παρά την έντονη αδιαθεσία της ζήτησε συγνώμη από το κοινό και το ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει. Η Άννα Φόνσου που βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και όπως αναφέρει η ίδια ανάρτηση ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ ΘΑ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΗΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΌΣΟ ΤΡΑΓΙΚΌ ΕΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΈΒΗ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΙΛΙΓΓΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΆΝΘΗΚΕ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΈΝΤΟΝΗ ΑΔΙΑΘΕΣΊΑ ΤΗΣ ΑΠΈΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΑΊΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΙ "ΣΥΓΝΏΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ". ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ. Ο ΓΙΑΤΡΌΣ ΤΗΣ ΣΥΝΈΣΤΗΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ».


Δείτε την ανάρτησή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης