Αθηνών - Λαμίας: Διακοπή κυκλοφορίας μετά από φωτιά σε νταλίκα- Δείτε βίντεο

Αθηνών - Λαμίας: Διακοπή κυκλοφορίας μετά από φωτιά σε νταλίκα- Δείτε βίντεο

Η νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο  μετά το «Σείριο» στο ρεύμα προς Λαμία - Έως τις 22.30  η πλήρης αποκατάστασης της κυκλοφορίας, σύμφωνα με την Τροχαία

fotia2
Ουρές χιλιομέτρων έχουν προκληθεί στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, καθώς νταλίκα  έπιασε φωτιά, μετά από τροχαίο ατύχημα- σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής η φωτιά προκλήθηκε από σπινθήρες στα φρένα του βαρέως οχήματος, που έφερε πινακίδες Ρουμανίας και μετέφερε κλιματιστικά. Ο οδηγός πρόλαβε και έλυσε τον τράκτορα και έτσι η φωτιά περιορίσθηκε στο πίσω μέρος της νταλίκας. Σύμφωνα με την τροχαία η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί σε μία με δύο ώρες - δηλαδή το αργότερο στις 10.30.

Όπως είπε στον δημοσιογράφο Πάνο Μπάο, που βρέθηκε στο σημείο και παραχώρησε το βίντεο και τις φωτογραφίες στο protothema.gr,  ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων στο σημείο, πλέον η κατάσταση με τη φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. 

Τροχαίο


Το συμβάν είναι στο 49ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, λίγο μετά το ΣΕΑ «Σείριος» και στο ρεύμα προς Λαμία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία.
seirio_traffic


LamiaReport.gr: Καίγεται νταλίκα στην εθνική οδό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης