Πάτρα: Επταετής κάθειρξη σε 21χρονο Πακιστανό που επιχείρησε να βιάσει έναν οκτάχρονο

Πάτρα: Επταετής κάθειρξη σε 21χρονο Πακιστανό που επιχείρησε να βιάσει έναν οκτάχρονο

Ο 21χρονος μετανάστης, πήρε στην αγκαλιά του το οκτάχρονο παιδί, ενώ εκείνο έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με τα δύο αδέλφια του και το οδήγησε στο δωμάτιό του

xeiropedes
Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας έναν νεαρό Πακιστανό που κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Τον καταδίκασε σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών και μάλιστα το αίτημα για αναστολή της ποινής, δεν έγινε δεκτό.

Ο 21χρονος Πακιστανός, μετανάστης στην Ηλεία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πήρε στην αγκαλιά του το οκτάχρονο παιδί, ενώ εκείνο έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με τα δύο του αδέλφια και με την πρόφαση ότι θα του δείξει το κινητό του τηλέφωνο, το οδήγησε στο δωμάτιό του προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Η μητέρα του αγοριού κατάλαβε τι είχε συμβεί, όταν το είδε να μπαίνει κλαίγοντας στο σπίτι, ενώ ήταν ημίγυμνο. Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως ο 21χρονος δεν κατάφερε να βιάσει το παιδί. 

Ο δράστης συνελήφθη και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του στο δικαστήριο, το οποίο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά, του προηγούμενου έννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας.

Η συνήγορός του έκανε λόγο για μία δίκαιη απόφαση. Όπως εξήγησε, «μπορεί η πράξη να χαρακτηρίστηκε από το δικαστήριο ως βιασμός και αποπλάνηση σε βάρος ανήλικου, όμως πρόκειται στην οσία για μία παρενόχληση εκσπερμάτωσης και όχι συνουσίας. Το δικαστήριο αξιολόγησε ότι το θύμα δεν υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη και ζημιά και με μία γενναία νομική απόφαση, αξιολόγησε την προσωπικότητα του κατηγορούμενου και του αναγνώρισε ελαφρυντικά».

Κλείσιμο
Πηγή: Πελοπόννησος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης