Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στο ΘΕΜΑ 104.6: Στην Ελλάδα δεν έχουμε υποψία κρούσματος κοροναϊού

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στο ΘΕΜΑ 104.6: Στην Ελλάδα δεν έχουμε υποψία κρούσματος κοροναϊού

Ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών μίλησε στο ΘΕΜΑ για την επικινδυνότητα του κοροναϊού  και για τα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνουν οι αρχές σε όλες της χώρες

"Θερίζει" ο κοροναϊός MERS στην Σαουδική Αραβία
Για την επικινδυνότητα του κοροναϊού και για τα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνουν οι αρχές σε όλες της χώρες συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, μίλησε στο ΘΕΜΑ ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Το θετικό για εμάς όπως είπε ο κ. Παναγιωτακόπουλος είναι ότι δεν υπάρχει απευθείας πτήση με την περιοχή όπου εμφανίστηκε η επιδημία χωρίς αυτό να σημαίνει όπως επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να έρθει κάποιο κρούσμα μέσω connection flight ,αλλά απευθείας πτήση δεν υπάρχει οπότε εμείς είμαστε σε δεύτερο επίπεδο σε σχέση με χώρες που έχουν απευθείας πτήση όπως είναι ας πούμε η Ιταλία, η Αγγλία, η Γερμανία».

Ανέφερε δε, ότι το συνηθισμένο εμβόλιο για τη γρίπη δεν καλύπτει τον κοροναϊό και αναφορικά με τα μέτρα προφύλαξης αν κάποιος σκοπεύει να ταξιδέψει στις ασιατικές χώρες καλό είναι να πάρει συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία όπως είπε ο κ. Παναγιωτακόπουλος έχουν αναρτηθεί και στις σελίδες του ΕΟΔΥ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης