Πατέρας και γιος διέρρηξαν τέσσερα μαγαζιά στη Ρόδο

Πατέρας και γιος διέρρηξαν τέσσερα μαγαζιά στη Ρόδο

Οι διαρρήκτες ταυτοποιήθηκαν από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας 

diarriksi
Γνωστά είναι στην Ασφάλεια τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών τεσσάρων διαρρήξεων που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε καταστήματα στο χωριό Κοσκινού της Ρόδου και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι… πατέρας και γιός!

Αρχικά, οι δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν το ΑΤΜ που βρίσκεται στο παρκινγκ σούπερ μάρκετ της περιοχής, αλλά δεν τα κατάφεραν και συνέχισαν τις προσπάθειές τους παραβιάζοντας τα καταστήματα, από τα οποία άρπαξαν μικρά χρηματικά ποσά. Οι διαρρήκτες ταυτοποιήθηκαν από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ, αλλά δεν εντοπίστηκαν και οι αναζητήσεις συνεχίζονται.

Σοκ έπαθαν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην περιοχή της Χαραυγής στο Καινούργιο Αγρινίου που απουσίαζαν το τελευταίο διάστημα, όταν βρήκαν παραβιασμένη την είσοδο και διαπίστωσαν ότι είχε γίνει κανονική… μετακόμιση! Οι δράστες είχαν «σηκώσει» όλα τα ηλεκτρικά είδη, τα έπιπλα, τις τηλεοράσεις και ό,τι άλλο μπορούσε να μεταφερθεί, ενώ είχαν διαρρήξει και την αποθήκη και είχαν αρπάξει όλα τα αγροτικά εργαλεία και τον διαλογέα ελιών. Η κλοπή διερευνάται από την Ασφάλεια Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης