Σπείρα ρήμαζε τα σούπερ μάρκετ στην βόρεια Ελλάδα

Σπείρα ρήμαζε τα σούπερ μάρκετ στην βόρεια Ελλάδα

Η σπείρα εξαρθρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν τα μέλη της αποπειράθηκαν να κλέψουν δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη των Γρεβενών

peripoliko_14
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο «χτυπούσε» τα σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας μια σπείρα Ελληνίδων με επικεφαλής έναν 67χρονο, που έμπαιναν στα καταστήματα παριστάνοντας τους πελάτες και έκλεβαν κυρίως οινοπνευματώδη ποτά αλλά και διάφορα άλλα προϊόντα.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν τα μέλη της αποπειράθηκαν να κλέψουν δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη των Γρεβενών αλλά έγιναν αντιληπτοί από έναν υπάλληλο και τράπηκαν σε φυγή. Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθησαν σε κοντινές περιοχές ο 67χρονος μαζί με τρεις γυναίκες ηλικίας 24, 34 και 43 χρόνων, ενώ αναζητούνται ένας 20χρονος και μία ανήλικη!

Από την έρευνα αστυνομικών εξιχνιάστηκαν εννέα κλοπές, επτά τετελεσμένες και δύο απόπειρες, που διέπραξαν τα μέλη της σπείρας τους τελευταίους πέντε μήνες σε σούπερ μάρκετ των Γρεβενών, της Καστοριάς, της Κοζάνης, της Καβάλας και της Πέλλας. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών με κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την και άλλων παρόμοιων κλοπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης