Δίκη Τοπαλούδη - Συγκλονίζει ο πατέρας: Πρώτος πήγα στους γονείς των κατηγορούμενων και τους έδωσα το χέρι

Δίκη Τοπαλούδη - Συγκλονίζει ο πατέρας: Πρώτος πήγα στους γονείς των κατηγορούμενων και τους έδωσα το χέρι

«Συκοφαντίες και ψέματα ότι είχε δώσει τη συναίνεσή της για συμμετοχή σε ερωτική πράξη», τονίζει ο τραγικός πατέρας ο οποίος πρώτος κατέθεσε στη δίκη για τη δολοφονία της κόρης του Ελένης

Τοπαλουδη-550x309
Σε άκρως φορτισμένο κλίμα κινήθηκε η  ακροαματική διαδικασία της Δευτέρας για την πολύκροτη υπόθεση της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε.

Στις 28 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την άγρια δολοφονία.

«Πρώτος πήγα στους γονείς των κατηγορούμενων και τους έδωσα το χέρι μου. Τους είπα μακάρι να ζωντάνευε το παιδί μας και να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση»... τα λόγια του πατέρα της αδικοχαμένης Ελένης συγκλονίζουν. 

Σύμφωνα με τον τραγικό γονιό, λίγο αργότερα, η γιαγιά του Ροδίτη ψέλλισε: «Συγγνώμη».

 «Συκοφαντίες και ψέματα ότι είχε δώσει τη συναίνεσή της για συμμετοχή σε ερωτική πράξη. Αφού υπήρξε συναίνεση, γιατί τη δολοφόνησαν, με αυτόν τον τρόπο, τη βασάνισαν με μαχαιριές στον λαιμό και την πέταξαν στη θάλασσα;», τόνισε ο πατέρας.

Κλείσιμο
Στο εδώλιο, αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες – ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και βιασμό – κάθισαν ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 20χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι αμέσως μετά την κύρια ανάκριση για την υπόθεση είχαν κριθεί προφυλακιστέοι. 

Πρώτος κατέθεσε ο Ιωάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της φοιτήτριας, ο οποίος αναφέρθηκε στις αρχές με τις οποίες το ζευγάρι μεγάλωσε το κορίτσι, τις τραγικές ώρες αγωνίας που έζησαν με την εξαφάνισή της και την απέραντη θλίψη που βίωσαν στη συνέχεια, όταν πήγαιναν στο Διδυμότειχο για την κηδεία με το φέρετρο στο αεροπλάνο.

Ο συντετριμμένος πατέρας μίλησε στην κάμερα του Open Tv και με πόνο καρδιάς δήλωσε: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το να αντικρίσεις τα άτομα αυτά που έκαναν αυτά που έκαναν στην Ελένη μας».

«Συκοφαντίες και ψέματα ότι είχε δώσει τη συναίνεσή της για συμμετοχή σε ερωτική πράξη. Αφού υπήρξε συναίνεση, γιατί τη δολοφόνησαν, με αυτόν τον τρόπο, τη βασάνισαν με μαχαιριές στον λαιμό και την πέταξαν στη θάλασσα;», πρόσθεσε.

Για την έλευση της Μάγδας Φύσσα τόνισε: «Ηρθε να μας συμπαρασταθεί και είναι πολύ σημαντικό και συμβολικό».

Δίκη για τη δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης