Κλέφτης ποδηλάτων συνελήφθη στην Κατερίνη

Κλέφτης ποδηλάτων συνελήφθη στην Κατερίνη

Στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκαν ολόκληρα ποδήλατα αλλά και κλεμμένα εξαρτήματα

podilata
Τον ήρωα της διάσημης κινηματογραφικής ταινίας του 1948 «Κλέφτης ποδηλάτων» σε σκηνοθεσία του Βιτόριο ντε Σίκα, φαίνεται ότι ήθελε να μιμηθεί ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος ξάφριζε ολόκληρα ποδήλατα ή εξαρτήματά τους στην Κατερίνη, άγνωστο με ποιον σκοπό.

Μετά την καταγγελία ενός 24χρονου ότι κάποιος είχε «γδύσει» το ποδήλατό του κλέβοντας διάφορα εξαρτήματα, ξεκίνησε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας έρευνα η οποία οδήγησε στα ίχνη του 36χρονου. Στο σπίτι του βρέθηκαν όχι μόνο τα κλεμμένα εξαρτήματα αλλά και τρία ολόκληρα ποδήλατα, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί από πού είχε κλέψει τα ποδήλατα ο δράστης και αν σκόπευε να τα πουλήσει αυτούσια ή να «ξηλώσει» κάποια μέρη τους για να τα διαθέσει ως ανταλλακτικά. Ο 36χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου. Στη συνέχεια, δικάστηκε από το Αυτόφωρο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης