Κύπρος: Μυστήριο με οστά που ξέβρασε η θάλασσα και δείχνουν να είναι ανθρώπινα

Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από πολίτες εξετάζει περιπτώσεις εξαφανισμένων ατόμων ή ναυαγών

Ανθρώπινα οστά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ξεβράστηκαν σε δύο περιπτώσεις σε παραλία στην Κοινότητα Περβολιών στη Λάρνακα της Κύπρου. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από πολίτες εξετάζει περιπτώσεις εξαφανισμένων ατόμων ή ναυαγών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση στις 27/12/19 κάτοικος Λάρνακας εντόπισε σε παραλία στα Περβόλια αριθμό οστών. Τα οστά εξετάστηκαν από ανθρωπολόγο και ακολουθούν και άλες εξετάσεις από ειδικούς.

Στη δεύτερη περίπτωση στις 5/1/2020 εντοπίστηκαν στην ίδια περιοχή στα Περβόλια και πάλι οστά.

Η Αστυνομία εικάζει ότι τα ανθρώπινα -όπως φαίνεται- οστά ξεβράστηκαν στη παραλία των Περβολιών μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων και της θαλασσοταραχής που παρατηρήθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pozrikidis

Ένας εμβληματικός άνθρωπος για τα οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, ο πατέρας του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ - Helexpo Κυριάκου Ποζρικίδη, άφησε την τελευταία του πνοή - Αύριο η κηδεία του

22194856

Η παρουσία του «Dixmude» στην Ελλάδα, που θα λάβει μέρος στην πολυεθνική άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»,  δείχνει το ενδιαφέρον της Γαλλίας να είναι παρούσα σε αυτό το κομμάτι του κόσμου, ανέφερε ο Γάλλος πρέσβης Πατρίκ Μεζονάβ