Κιλκίς: Η... Minnie βρήκε τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης

Κιλκίς: Η... Minnie βρήκε τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης

58χρονος καλλιεργούσε σπίτι του 55 δενδρύλλια κάνναβης 

Kilkis-ydroponiki-kannabi
Ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά τέσσερις χώρους μέσα στο σπίτι του είχε μετατρέψει σε εργαστήρια για την καλλιέργεια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας ένας 58χρονος. Την μεγάλη χασισοφυτεία του ανακάλυψε η σκυλίτσα Minnie της Ασφάλειας Κιλκίς.

Το εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών τετράποδο είχαν δανειστεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας για να ερευνήσει την κατοικία του διακινητή, αφού πρώτα τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω σε περιοχή της Θεσσαλονίκης να προμηθεύει με 18,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης έναν 50χρονο που επίσης συνελήφθη. Ο πωλητής είχε πάνω του άλλα 17,8 γραμμάρια κάνναβης και 215 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα από τη Minnie στο σπίτι του 58χρονου στην Θεσσαλονίκη, όπου ξετρύπωσε τους τέσσερις διαμορφωμένους χώρους με τον κατάλληλο εξοπλισμό από λαμπτήρες, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτες και άλλα εξαρτήματα, στους οποίους καλλιεργούσε συνολικά 55 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου.

Εκτός από τον εξοπλισμό και τα χασισόδεντρα, κατασχέθηκαν αποσπάσματα κάνναβης βάρους τριών κιλών και 655 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 874 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 58χρονος, καθώς και 3.200 ευρώ από τις πωλήσεις της παραγωγής του. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για καλλιέργεια, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης