Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 21χρονος που εμβόλιζε καταστήματα για να τα κλέψει

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 21χρονος που εμβόλιζε καταστήματα για να τα κλέψει

Ο 21χρονος και ο συνεργός του πήγαιναν σε καταστήματα στην Κομοτηνή και στη Ροδόπη και αφού εμβόλιζαν την είσοδο, έμπαιναν μέσα και έκλεβαν πράγματα – Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν 13 διαρρήξεις

komotini
Συνελήφθη ο δράστης των διαδοχικών διαρρήξεων-κλοπών που σημειώθηκαν χθες βράδυ σε καταστήματα και επιχειρήσεις στο Νομό Ροδόπης, με εμβολισμό των προσόψεων των καταστημάτων με αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, ο 21χρονος συλληφθείς και ο ταυτοποιηθείς 31χρονος συνεργός του ο οποίος αναζητείται, με τη χρήση Ιδιωτικής Χρήσης Επιβατικού αυτοκινήτου, που είχε κλαπεί νωρίτερα, μετέβησαν διαδοχικά σε καταστήματα-επιχειρήσεις στην Κομοτηνή και σε οικισμούς του Νομού Ροδόπης και αφού εμβόλιζαν τις προσόψεις τους, εισέρχονταν στο εσωτερικό και αφαιρούσαν προϊόντα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 13 περιπτώσεις διαρρήξεων, ενώ συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, οι έρευνες για τη συμμετοχή των δραστών και σε άλλες ομοειδείς περιπτώσεις.

Σε ό,τι αφορά στα κλοπιμαία οι δράστες αφαίρεσαν τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα βενζινοκίνητο εργαλείο, πακέτα τσιγάρων, τρόφιμα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), Κομοτηνής, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον αύλειο χώρο οι τρεις αφαιρεθέντες φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα πακέτα τσιγάρων και τα τρόφιμα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός φορητός υπολογιστής, τρία ηλεκτρικά εργαλεία, ένα κινητό τηλέφωνο, μία μπαταρία αυτοκινήτου και ένας φακός.


komotini1
komotini2



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,
Κλείσιμο
πηγή φωτογραφιών inkomotini.news
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης