Αγγελοπούλου: Τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας σε μια φράση του Μητσοτάκη

Αγγελοπούλου: Τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας σε μια φράση του Μητσοτάκη

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ανήρτησε βίντεο από την ομιλία του πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον, όπου μιλά για τα 200 χρόνια του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους

gianna01-mesa
Μία από τις φράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ομιλία του κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Ουάσινγκτον, επέλεξε η Γιάννα Αγγελοπούλου, υποστηρίζοντας ότι αποτυπώνει τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας.

«Τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας, σε μια φράση του @kmitsotakis : «Μια ιστορία θάρρους, μια ιστορία ελευθερίας, μια ιστορία ενός μικρού λαού που ίδρυσε το πρώτο ανεξάρτητο κράτος στην περιοχή μας», έγραψε στο twitter η επικεφαλής του «Ελλάδα 2021», αναρτώντας και βίντεο με ένα σημείο της ομιλίας.



Κατά την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το 2021 ως «εμβληματικό χρονικά ορόσημο για την Ελλάδα, καθώς θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την αρχή της Ελληνικής επανάστασης».

Μάλιστα, όπως είπε, «στη διάρκεια αυτών των 200 χρόνων η χώρα μας έχει αντιμετωπίσει πολλές περιπέτειες, καταστροφές και θριάμβους, μα ελπίζουμε ότι τώρα είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης