Πύργος: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και την αδερφή της στη μέση του δρόμου

Πύργος: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και την αδερφή της στη μέση του δρόμου

Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης 

domestic_violence_endooikogeneiaki_via
Βίαιη επίθεση εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του και της αδερφής της εξαπέλυσε το απόγευμα της Πέμπτης ένας άνδρας σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πύργου.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ο μαινόμενος άνδρας συνάντησε τις δύο γυναίκες, το κλίμα δυναμιτίστηκε αμέσως και ακολούθησε τεράστια ένταση, η οποία έφτασε μέχρι και στον ξυλοδαρμό των δύο γυναικών.

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές από περίοικους και ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο, συλλαμβάνοντας το δράστη και οδηγώντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση. Μετά από λίγο ακολούθησαν και οι δύο γυναίκες, προκειμένου να καταθέσουν όσα βίωσαν καθώς και τους λόγους που οδήγησαν το δράστη στον διαπληκτισμό αυτό.

Μετά την αναγκαία προανάκριση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του άνδρα με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, η οποία αναμένεται να παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Πηγή: www.patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης