Θεσσαλονίκη: Τους συνέλαβαν την ώρα που έκαναν διαρρήξεις σε ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Τους συνέλαβαν την ώρα που έκαναν διαρρήξεις σε ΙΧ

Επτά αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές και απόπειρες κλοπών από αστυνομικούς  στη Θεσσαλονίκη

klopi_autokinitou-12
Σε συνολικά επτά αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές και απόπειρες κλοπών προχώρησαν, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ενώ σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις ληστειών και κλοπών.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και δύο αλλοδαποί από την Αλγερία και το Μαρόκο, ηλικίας 24 και 32 ετών, οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης διέρρηξαν τρία σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων ληστειών και κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 9 ακόμη ατόμων από τα Τμήματα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Κορδελιού-Ευόσμου, Χαριλάου- Αναλήψεως και Νεάπολης-Συκεών.

Ενδεικτικά:

- Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος δύο νεαρών αλλοδαπών, οι οποίοι τον Σεπτέμβριο του 2019, στο κέντρο της πόλης, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν από δύο 15χρονους τα κινητά τους τηλέφωνα.

- Επίσης, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Αύγουστο του 2019 στην περιοχή της Περαίας επιχείρησε να αφαιρέσει με τη χρήση βίας την τσάντα γυναίκας, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους σε στάση αστικού λεωφορείου στο κέντρο της πόλης, προσέγγισε την ίδια γυναίκα και τραυματίζοντάς την με αιχμηρό αντικείμενο, αφαίρεσε την τσάντα της.

Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

Πηγή: Thestival
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης