Καταδικάστηκε σάτυρος που αυνανιζόταν στη Χαλκίδα

Καταδικάστηκε σάτυρος που αυνανιζόταν στη Χαλκίδα

Από την 1η Ιουλίου και μετά είχε παρενοχλήσει τουλάχιστον έξι γυναίκες 

peripoliko_1
Μπορεί να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονταν, ο 41χρονος Έλληνας που συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου όταν έκανε... επίδειξη των γεννητικών οργάνων του σε μια 32χρονη υπάλληλο τυροπιτάδικου στην Χαλκίδα, όμως δεν έπεισε τον δικαστή του Αυτόφωρου που τον καταδίκασε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο σάτυρος καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή, αλλά υπέβαλε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, από την 1η Ιουλίου και μετά είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον άλλες πέντε γυναίκες υπαλλήλους έξω από το εμπορικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας ρούχων, τις πρωινές ώρες που πήγαιναν να πιάσουν δουλειά!

Μάλιστα, οι εργαζόμενες που είχαν βρεθεί μπροστά του είχαν καταγγείλει ότι φορούσε κουκούλα και αυνανιζόταν μπροστά τους με θράσος, ενώ το έβαζε στα πόδια και εξαφανιζόταν πριν προλάβει κάποιος να επέμβει! Η σύλληψη του επιδειξία είχε γίνει το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν η 32χρονη έδωσε την περιγραφή του και τον εντόπισαν αμέσως οι αστυνομικοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης