Τραγωδία στην Πεύκη - Συγκλονίζει η γιαγιά: Είπαν στον γιο μου ότι το μωρό του ήταν νεκρό στον δρόμο

Τραγωδία στην Πεύκη - Συγκλονίζει η γιαγιά: Είπαν στον γιο μου ότι το μωρό του ήταν νεκρό στον δρόμο

«Δεν είχαμε προβλήματα, την απασχολούσε όμως πολύ η φροντίδα του παιδιού», αποκάλυψε ο πατέρας της αδικοχαμένης πεντάχρονης - «Μας έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο», αποκαλύπτουν φίλοι της 32χρονης μητέρας - Γείτονες που γνώριζαν τη γυναίκα υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα φαινόταν «λίγο χαμένη»

pefki0
Απίστευτες αποκαλύψεις και ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην τραγική υπόθεση της Πεύκης που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ερευνάται εάν η 32χρονη μητέρα,  νηπιαγωγός στο επάγγγελμα, που πέταξε την πεντάχρονη κόρη της από ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε στο κενό, είχε πάρει κάποια αναρρωτική άδεια από τη δουλειά της και εάν είχε επισκεφτεί κάποιον ειδικό, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού υποστήριξε ότι ο γιος της βρισκόταν στη δουλειά όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε ότι έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η γυναίκα του ήταν στον δρόμο νεκροί.

«Δεν είχαμε προβλήματα. Την απασχολούσε, όμως, πολύ η φροντίδα του παιδιού», αποκάλυψε ο πατέρας της αδικοχαμένης πεντάχρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha. 

Παρά τις άρχικές πληροφορίες που έφεραν το ζευγάρι να βρισκόταν σε διάσταση, ο πεθερός της τραγικής γυναίκας το διέψευσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων της τραγωδίας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να είπε στο περιβάλλον του «δεν την πρόλαβα...»: Ενδεχομένως η τραγική παιδοκτόνος και αυτόχειρας να είχε δείξει σημάδια απελπισίας...

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα, και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Κλείσιμο
H πεντάχρονη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με τον παππού της. 

«Μας έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο», αποκαλύπτουν φίλοι της 32χρονης

Γείτονες που γνώριζαν την 32χρονη υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα φαινόταν «λίγο χαμένη». 

Φίλοι της μητέρας, που έπεσε στο κενό, αποκαλύπτουν ότι έλεγε πως δεν αντέχει άλλο και πως δεν μπορεί να συνεχίσει.


Τραγωδία στην Πεύκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης