Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τη 47χρονη μητέρα δύο παιδιών

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τη 47χρονη μητέρα δύο παιδιών

Η γυναίκα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε σε δεξαμενή νερού βάθους τουλάχιστον τεσσάρων μέτρων - Η αστυνομία συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία προκειμένου να οδηγηθεί σε ένα ασφαλές συμπέρασμα

crete_ar
Τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με τον χαμό μίας 47χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στην Ιεράπετρα της Κρήτης ερευνά η αστυνομία, καθώς τα ερωτηματικά που χρήζουν απαντήσεις είναι αρκετά.

Η 47χρονη γυναίκα βρέθηκε για άγνωστους λόγους στο σημείο της εξαφάνισής της. Λίγη ώρα αφού δηλώθηκε ότι αγνοείται από τους συγγενείς της, εντοπίστηκαν τα τσιγάρα της στο σημείο που έπεσε στη δεξαμενή νερού, όπου βρέθηκε περίπου τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς.

Η μητέρα των δύο παιδιών, όπως αναφέρουν τα κρητικά ΜΜΕ, είχε δηλωθεί ότι αγνοείται από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από την οικογένειά της. Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία, προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το αν πρόκειται για ατύχημα, ή για κάτι άλλο, δίχως να αποκλείεται, στην παρούσα φάση, κανένα ενδεχόμενο, όπως συμβαίνει εξάλλου σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις.

Η δήλωση των ανθρώπων της οικογενείας της ενεργοποίησε άμεσα τις δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Όταν βρέθηκαν τα τσιγάρα στο σημείο, άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, παρ' ότι είχε ήδη πέσει το σκοτάδι, ξεκίνησε την επιχείρηση για τον έλεγχο στη δεξαμενή νερού, που βρισκόταν από κάτω. Μετά από λίγες ώρες, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή η 47χρονη, από βάθος τουλάχιστον τεσσάρων μέτρων.

Η υπόθεση ερευνάται ως προς όλες τις κατευθύνσεις και τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχει εξαχθεί κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Ωστόσο, η συγκέντρωση στοιχείων δεν αποκλείεται να φωτίσουν τα αίτια της τραγωδίας ακόμη και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης