Με... φωτιές και τροχαία μπήκε το 2020

Με... φωτιές και τροχαία μπήκε το 2020

Ευτυχώς οι φωτιές και τα ατυχήματα που σημειώθηκαν δεν είχαν θύματα 

ierapetra_pyrosvestiki
Αποχαιρέτισαν το 2019 και υποδέχθηκαν το νέο έτος σβήνοντας φωτιές οι άνδρες της Πυροσβεστικής! Οι πυρκαγιές κυριάρχησαν στα πρώτα συμβάντα του 2020, όπως και τα τροχαία, ευτυχώς χωρίς θύματα:

Πάτρα: Το τελευταίο περιστατικό του 2019 και πρώτο του νέου έτους στην Πάτρα, ήταν η φωτιά που εκδηλώθηκε στην καμινάδα ενός σπιτιού στην Αγία Αλεξιώτισσα. Οι 11 πυροσβέστες που έφτασαν για να την σβήσουν, άλλαξαν χρόνο μαζί με τους ενοίκους κατά την διάρκεια της κατάσβεσης που ολοκληρώθηκε χωρίς σημαντικές ζημιές!

Αίγιο: Δύο τροχαία που δεν είχαν τραυματισμούς αλλά χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία ήταν τα πρώτα συμβάντα για το 2020 στο Αίγιο, ενώ ακολούθησε μία διάρρηξη σε σπίτι.

Χανιά: Μόλις 16 λεπτά μετά την αλλαγή του έτους, πέντε πυροσβέστες έσπευσαν σε ένα σπίτι όπου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο υπόγειο. Η άμεση κατάσβεση περιόρισε τις ζημιές, ενώ δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

Μεσολόγγι: Μόλις πέντε λεπτά μετά την έλευση του νέου χρόνου, το νοσοκομείο Μεσολογγίου ζήτησε ασθενοφόρο για την διακομιδή ετοιμόγεννης στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Βόλος: Η πρώτη κλήση για το 2020 έγινε ένα λεπτό μετά την αλλαγή του έτους και αφορούσε τον τραυματισμό ενός άνδρα από πτώση, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου με τραύμα στο κεφάλι.

Λάρισα: Οι πυροσβέστες επενέβησαν 24 λεπτά μετά την έλευση του νέου έτους σε μια πολυκατοικία όπου ένας ένοικος είχε εγκλωβιστεί σε ασανσέρ.

Ηράκλειο: Ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες στο ύψος του Κακού Όρους, κινητοποιώντας την Άμεση Δράση. Το όχημα υπέστη υλικές ζημιές, αλλά οι επιβάτες βγήκαν σώοι.

Λευκάδα: Δύο ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά ο οδηγός του ενός, που είναι γνωστός γιατρός, αλλά και άλλοι τρεις επιβάτες.

Βόλος: Στις 2.40΄ τα ημερώματα, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν ελαφρά τραυματισμένες από το αυτοκίνητό τους δύο γυναίκες που συγκρούστηκαν με άλλο Ι.Χ. και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου.

Αγρίνιο: Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του δράστη απόπειρας διάρρηξης σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, στις 3.40΄ τα ξημερώματα, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ρόδος: Λίγες ώρες μετά την έλευση του 2020 συγκρούστηκαν ένα αγροτικό φορτηγάκι με ένα Ι.Χ. χωρίς να τραυματιστούν οι επιβαίνοντας.

Λασίθι: Με επέμβαση της Πυροσβεστικής απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα ένας βράχος που έπεσε στις 6 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο ύψος της μονήε Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι, ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάποιο ατύχημα.

Αστακός: Σώος κατάφερε να βγει στην ξηρά ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το όχημα ανελκύστηκε με τη βοήθεια γερανού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης