Χαλκίδα: Επιδειξίας παρενοχλούσε εργαζόμενες σε μαγαζιά

Χαλκίδα: Επιδειξίας παρενοχλούσε εργαζόμενες σε μαγαζιά

Ο 41χρονος συνελήφθη λόγω της ψυχραιμίας που επέδειξε μια νεαρή υπάλληλος καφετέριας 

peripoliko_main
Έβγαζε επί έξι μήνες τα αρρωστημένα σεξουαλικά απωθημένα του προκαλώντας αναστάτωση στις κοπέλες που εργάζονταν στα καταστήματα της Χαλκίδας ένας αδίστακτος επιδειξίας, ο οποίος αυνανιζόταν μπροστά τους με θράσος ακόμη και μέρα- μεσημέρι και εξαφανιζόταν πριν προλάβει κάποιος να επέμβει!

Στην σύλληψη του σάτυρου οδήγησε η ψυχραιμία μιας νεαρής υπαλλήλου καφετέριας σε κεντρικό δρόμο της πόλης, που τον είδε να βγάζει στη φόρα τα γεννητικά του όργανα και να της τα... επιδεικνύει την ώρα που πήγαινε να πιάσει δουλειά, το πρωί της Κυριακής. Μόλις μπήκε στην καφετέρια, ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του επιδειξία και αμέσως έτρεξαν αστυνομικοί που κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Στην προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι, από την 1η Ιουλίου και μετά, ο 41χρονος Έλληνας είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον άλλες πέντε γυναίκες υπαλλήλους ενός εμπορικού καταστήματος, τις πρωινές ώρες που πήγαιναν να πιάσουν δουλειά! Ο σάτυρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης