Κακοκαιρία «Ζηνοβία»: Άνοιξε ο δρόμος για την Άγναντη Φθιώτιδας

Κακοκαιρία «Ζηνοβία»: Άνοιξε ο δρόμος για την Άγναντη Φθιώτιδας

Το χωριό ήταν αποκλεισμένο λόγω χιονιού, χωρίς να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ηλικιωμένοι που ζουν σε αυτό και χρίζουν περίθαλψης

agnantiMain
Από τις περιοχές που δέχτηκαν το περισσότερο χιόνι τις τελευταίες ώρες είναι η ορεινή Άγναντη της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Παπασταμάτη, το χιόνι έφτασε τους 45 πόντους στην παλιά Άγναντη αποκλείοντας κάθε πρόσβαση από και προς το χωριό!

Το μεσημέρι της Δευτέρας άνοιξε και πάλι ο δρόμος για την Άγναντη από το μηχάνημα του Δήμου Καμένων Βούρλων που ενεργεί σε αυτό το δύσκολο κομμάτι του Καλλιδρόμου.

Νωρίτερα, ο κ. Παπασταμάτης είχε σημειώσει στο Lamiareport ότι απευθύνθηκε τόσο στην Πολιτική Προστασία του Δήμου όσο και της Περιφέρειας, για να φτάσει εκχιονιστικό μηχάνημα στο χωριό, καθώς υπάρχουν ηλικιωμένοι που χρίζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, χωρίς κανείς να έχει ανταποκριθεί.

«100 ψυχές είναι στο έλεος της κακοκαιρίας», λέει ο κ. Παπασταμάτης που αναφέρει επίσης ότι «από τις 11 το βράδυ της Κυριακής που ξεκίνησε η έντονη χιονόπτωση μέχρι και τώρα δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται κανείς παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μου και τα τηλέφωνα σε όλους τους αρμοδίους».

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί από το πρωί της Δευτέρας σε αυτό το ορεινό χωριό:

Κλείσιμο
Agnanth101
Agnanth102
Agnanth103
Agnanth106
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης