Πόρτο Χέλι: Εντοπίστηκε νεκρός 75χρονος που αγνοείτο για πέντε μέρες

Πόρτο Χέλι: Εντοπίστηκε νεκρός 75χρονος που αγνοείτο για πέντε μέρες

Ο άτυχος άντρας, που διέμενε σε ιστιοφόρο στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κοιλάδας, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε παρακείμενη παραλία 

ekav
Ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, το Α' Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, ότι 75χρονος, ο οποίος διέμενε εντός ιστιοφόρου που ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κοιλάδας, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο, καθότι είχαν παρέλθει τέσσερις έως πέντε ημέρες από την τελευταία επικοινωνία του με οικείο του πρόσωπο.

Στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσε στην περιοχή με ιδιωτικό σκάφος, όπου εντόπισε το ιστιοφόρο, με τη μικρή βοηθητική λέμβο του παραπλεύρως αυτού.

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, τέθηκε σε εφαρμογή τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης διεξάγοντας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή, στην οποία συμμετείχαν, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και πέντε ιδιωτικά σκάφη, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, από ξηράς.

Ο 75χρονος εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία με τοπωνύμιο «ΝΤΑΜΑΡΙΑ» όρμου Κοιλάδας και ανασύρθηκε στην ακτή όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ιατρό του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, ενώ η σορός του αναγνωρίστηκε από οικεία του πρόσωπα και πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης