Λαμία: Συνελήφθη νεαρός που χτυπούσε την έγκυο γυναίκα του

Λαμία: Συνελήφθη νεαρός που χτυπούσε την έγκυο γυναίκα του

Ο καυγάς του ζευγαριού έγινε στη μέση του δρόμου και αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν τον νεαρό άνδρα να χτυπά την κοπέλα

kavgas
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στη Λαμία σε έναν νεαρό Ρομά, ο οποίος χτύπησε την έγκυο γυναίκα του στη μέση του δρόμου. Ο οξύθυμος νεαρός επιτέθηκε μάλιστα και στους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του περάσαν χειροπέδες.

Όλα ξεκίνησαν όταν διερχόμενοι πολίτες ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης "100" , για τσακωμό ενός ζευγαριού στο δημοτικό υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Δευτέρας.

LamiaReport.gr: Χτυπούσε την έγκυο γυναίκα του και κάλεσαν την Αστυνομία

Μάλιστα ένας από αυτούς είπε ότι ο νεαρός ρομά χτύπησε την έγκυο γυναίκα του, ενώ μαζί τους είχαν ακόμη ένα μικρό παιδάκι.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους μάλιστα ο νεαρός φέρεται να επιτέθηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η έγκυος σύντροφός του φώναζε στους αστυνομικούς να τον αφήσουν, γιατί όπως ισχυριζόταν δεν την χτύπησε και ότι απλά τσακώθηκαν καθώς εκείνος φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψει.
Η ένταση στο σημείο ήταν μεγάλη. Από τη φασαρία και τις φωνές μαζεύτηκε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και γνωστοί του ζευγαριού, που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

ΠΗΓΗ: Lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης