«Αρπάχτηκαν» on air στην ΕΡΤ: Αντάλλαξαν κουβέντες ο διευθυντής της «Αυγής» και ο συμπαρουσιαστής της Όλγας Τρέμη

«Αρπάχτηκαν» on air στην ΕΡΤ: Αντάλλαξαν κουβέντες ο διευθυντής της «Αυγής» και ο συμπαρουσιαστής της Όλγας Τρέμη

Δείτε το βίντεο από τον διάλογο που άνοιξαν σε έντονο ύφος ο Άγγελος Τσέκερης της Αυγής με τον Ηλία Κανέλλη της ΕΡΤ και των Νέων

ert_kouventes
Την on air αντίδραση του διευθυντή της «Αυγής», Άγγελου Τσέκερη προκάλεσαν όσα ειπε σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο συμπαρουσιαστής της 'Ολγας Τρέμη και δημοσιογράφος των Νέων, Ηλίας Κανέλλης κατά της εφημερίδας, αναφορικά με παλαιότερο σχόλιο της.

«Ο κ. Κανέλλης γνωρίζει ότι αυτό το "έλατο, ω έλατο, τι ωραία που... αρπάζεις" δημοσιεύτηκε σε μια στήλη αποδομητική, μία στήλη σχολίων σε μια περίοδο που η κατάσταση ήταν τεταμένη επειδή είχε δολοφονηθεί ένα παιδί, 15 χρονών» είπε ο διευθυντής της «Αυγής» παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή τη Ολγας Τρέμη.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Τσέκερης είπε πως «δεν περιμένω καμία ενσυναίσθηση από τον κ. Κανέλλη για τον συμψηφισμό της δολοφονίας ενός παιδιού με το κάψιμο ενός ελάτου», καταγγέλλοντας την «απαράδεκτη προσπάθεια» ταύτισης της «Αυγής» και του ΣΥΡΙΖΑ με εγκληματικές ενέργειες.

«Απαράδεκτο να συμψηφίζει αυτό το "ποιηματάκι" με την δολοφονία των ανθρώπων και το κάψιμο της Μαρφίν και να προσπαθεί να βγάλει από εκεί πολιτικά συμπεράσματα. Αυτό είναι εμπάθεια η οποία καταλήγει στα όρια της δημοσιογραφικής και πολιτικής αλητείας» συνέχισε ο Τσέκερης.

Ακολούθως, ο κ. Κανέλλης ξέσπασε, αναφέροντας «Εγώ δεν είμαι πολιτικός εγκάθετος κανενός κόμματος κύριε Τσέκερη, ειμαι ανεξάρτητος δημοσιογράφος» με τον Τσέκερη να επανέρχεται: «Αφήστε κύριε Κανέλλη, όλοι γνωριζόμαστε, ξέρουμε όλοι τι είστε, αλλά δεν υπάρχει λόγος, είναι απαράδεκτο να ταυτιζετε την εφημερίδα κι έναν πολιτικό χώρο με ένα έγκλημα. Αυτό είναι δημοσιογραφική αλητεία, είστε αξιολύπητος κύριε Κανέλλη...».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αγ. Τσέκερης: Αρκετά με την δημοσιογραφική και πολιτική αλητεία εις βάρος της ΑΥΓΗΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης