Χρηματιστήριο Αθηνών: Οριακές απώλειες πριν τα παράγωγα

Χρηματιστήριο Αθηνών: Οριακές απώλειες πριν τα παράγωγα

Νωθρά με οριακή πτώση και με χαμηλές συναλλαγές ξεκίνησε το χρηματιστήριο της Αθήνας

xrimatistirio
Νωθρά με οριακή πτώση και με χαμηλές συναλλαγές -μόλις 688 χιλ. ευρώ- ξεκίνησε το χρηματιστήριο Αθηνών. Ο Γενικός Δείκτης κίνειται στις 900,73 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,22%.

Την ίδια στιγμή τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια συνεχίζουν σημειώνοντας οριακή άνοδο μετά την χθεσινή άνοδο στις ΗΠΑ. Στην ελληνική αγορά το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην συμφωνία της Eurobank η οποία υπέγραψε την πώληση της Fps, έναντι 360 εκατ. ευρώ, ξεκινώντας τις τιτλοποιήσεις στην Ελλάδα και την εξυγίανση των κόκκινων δανείων.

Το μεσημέρι αναμένεται η λήξη της σειράς παραγώγων ενω θα εφαρμοστούν και οι αλλαγές στους Δείκτες, όπως η εισαγωγή της ΕΥΔΑΠ στον 25αρη Δείκτη. Μετά απο ένα τέταρτο η εικόνα στις τραπεζικές μετοχές δεν είναι κακή, καθώς εμφανίζουν οριακή πτώση. Η μετοχή της Εurobank χάνει 0,06% στα 0,8673 ευρώ, η Εθνική 0,30% στα 2,978 ευρώ, η Alpha Bank 0,89% στα 1,883 ευρώ και η Πειραιώς στα 2,93 ευρώ με πτώση 0,24%. Οριακά κέρδη στην ΔΕΗ στα 4,152 ευρώ. Πτώση 0,76% για τον ΟΠΑΠ στα 11,76 ευρώ και οριακή πτώση στον ΟΤΕ στα 13,72 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 1,3 εκατ, ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης