Φωκίδα: 15χρονος πούλησε κλοπιμαία σε επιχείρηση

Φωκίδα: 15χρονος πούλησε κλοπιμαία σε επιχείρηση

Η διάρρηξη έγινε μέρα-μεσημέρι της Παρασκευής και ο ανήλικος «ποντικός» προκάλεσε φθορές στους χώρους του καταστήματος

diarriksi
«Ψημένος» στην παρανομία φαίνεται πως είναι ένας διαρρήκτης ηλικίας μόλις 15 χρόνων, για τον οποίο διαπιστώθηκε στο πλαίσιο έρευνας των αστυνομικών του τμήματος Ιτέας ότι παραβίασε την κύρια είσοδο ενός καταστήματος σε περιοχή της Κίρρας στην Φωκίδα και πούλησε σε άλλη επιχείρηση όσα έκλεψε!

Η διάρρηξη έγινε μέρα-μεσημέρι της Παρασκευής και ο ανήλικος «ποντικός» που προκάλεσε φθορές στους χώρους του καταστήματος άρπαξε χρήματα, εργαλεία αξίας 150 ευρώ και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ενώ διέφυγε με την βοήθεια ενός 37χρονου συνεργού του. Όμως, εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και συνελήφθη, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 37χρονος στην Άμφισσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Όπως προέκυψε, πριν συλληφθεί ο 15χρονος είχε πουλήσει τα κλοπιμαία σε μια επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή κι έτσι ο 57χρονος προσωρινά υπεύθυνός της συνελήφθη με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Μαζί του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας ο 37χρονος που κατηγορείται για συνέργεια σε κλοπή, ενώ ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης