Πολυώροφο κτήριο στην Ομόνοια μετατρέπεται σε 4άστερο ξενοδοχείο

Πολυώροφο κτήριο στην Ομόνοια μετατρέπεται σε 4άστερο ξενοδοχείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διάστημα 2020-21 θα ανοίξουν τουλάχιστον 7 ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή είτε με την επαναλειτουργία παλαιών μονάδων είτε με την μετασκευή κτηρίων

omonoia1233
Μία νέα άδεια δόθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας για την μετατροπή πολυώροφου κτηρίου σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Ειδικότερα, η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αθηναίων χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΚΟΥΣΚΟΣ ΣΕΚΡΗ ΙΚΕ για τη μερική αλλαγή χρήσης υφιστάμενου κτηρίου επί της οδού Βερανζέρου 50 και τη λειτουργία του ως ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η περιοχή της Ομονοίας παρουσιάζει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για τη δημιουργία ξενοδοχείων καθώς οι αξίες των ακινήτων βρίσκονται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από άλλα τουριστικά σημεία αιχμής του κέντρου της Αθήνας όπως για παράδειγμα είναι η ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διάστημα 2020-21 θα ανοίξουν τουλάχιστον 7 ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Ομονοίας είτε με την επαναλειτουργία παλαιών μονάδων είτε με την μετασκευή κτηρίων.

Η λειτουργία των ξενοδοχείων αναμένεται να αναβαθμίσει την περιοχή δημιουργώντας συνθήκες για το άνοιγμα και άλλων δορυφόρων-επιχειρήσεων.


Πηγή: Tornosnews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης