Στα χέρια της ΕΛΑΣ ζευγάρι διαρρηκτών με «κοκτέιλ» ναρκωτικών

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ζευγάρι διαρρηκτών με «κοκτέιλ» ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί τους έκαναν «επίσκεψη» στο σπίτι τους και τους πέρασαν χειροπέδες

astuynomia01
Με νοικιασμένο αυτοκίνητο είχε φύγει από το χωριό του στην Ηλεία ένα ζευγάρι Ελλήνων για να πάνε στο Καματερό Αττικής και να διαρρήξουν ένα σπίτι, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης! Στην επιστροφή, τους περίμεναν οι άνδρες της Ασφαλείας Πύργου.

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι ο 41χρονος άνδρας και η 25χρονη συνεργός του είχαν αποπειραθεί να παραβιάσουν με την χρήση λοστού την πόρτα του γκαράζ του σπιτιού, αλλά έφυγαν άρον-άρον όταν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη. Μετά από έρευνα, τους ταυτοποίησαν και έκαναν «επίσκεψη» στο χωριό όπου κατοικούν.

Εκεί τους βρήκαν και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ στο σπίτι βρήκαν ένα «κοκτέιλ» ναρκωτικών που αποτελούνταν από 186 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 8,3 γραμμάρια ηρωίνης και 29 ναρκωτικά χάπια, ενώ κατέσχεσαν ακόμη τέσσερα κινητά που ερευνάται αν είναι κλεμμένα, ένα ζευγάρι γάντια, ένα κατσαβίδι και 425 ευρώ.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες της Ασφαλείας Πύργου συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές εντός και εκτός Ηλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης