Θεσσαλονίκη: Χολιγουντιανή καταδίωξη - Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί

Θεσσαλονίκη: Χολιγουντιανή καταδίωξη - Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί

Αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το ΙΧ των αλλοδαπών - Ο οδηγός δεν υπάκουσε στις υποδείξεις και ξεκίνησε η καταδίωξη 

99d85bad10a59d4fa7824b064d2d66ee_XL
Κινηματογραφική ήταν η καταδίωξη και σύλληψη τριών αλλοδαπών στη δυτική Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 1.45 μετά τα μεσάνυχτα, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ. αυτοκίνητο, μάρκας Μερσεντές, το οποίο κινούταν επί της οδού Μοναστηρίου, στο ύψος της Μενεμένης, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Όταν ο οδηγός του δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των αστυνομικών ξεκίνησε καταδίωξη, ενώ στην περιοχή κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις.

Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει αρχικά σε προστατευτικό τοιχίο και στη συνέχεια να εμβολίσει περιπολικά. Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί πυροβόλησαν προς το μέρος του κινητήρα και των ελαστικών του καταδιωκόμενου οχήματος που ακινητοποιήθηκε τελικά στον ίδιο οδικό άξονα στην περιοχή του Ευόσμου. Συνελήφθησαν ο οδηγός και άλλοι δύο νεαροί άνδρες, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαϊνης. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής των τριών ανδρών, εκ των οποίων ένας από το Κόσοβο και δύο από το Πακιστάν, σε εμπορία ναρκωτικών και με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Φωτογραφία: www.thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης