Εμπρηστικές επιθέσεις: Στο στόχαστρο και η καφετέρια του Νίκου Ρωμανού της ΝΔ

Εμπρηστικές επιθέσεις: Στο στόχαστρο και η καφετέρια του Νίκου Ρωμανού της ΝΔ

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια στο αυτοκίνητο του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού και στην πολυκατοικία όπου μένει δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ

4980130
Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα σε μια ώρα.

Στόχοι ήταν -διαδοχικά- το αυτοκίνητο του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, καφετέρια στην Κηφισιά που ανήκει στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό και η πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Θεοδόσης Πάνου.

Οι επιθέσεις εξελίχθηκαν ως εξής:

Στη 01:20 σημειώθηκε η πρώτη επίθεση στο Χαλάνδρι, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αμάξι του διοικητή εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές στο όχημα.

Δεύτερη επίθεση, στη 01:40, στην οδό Διονύσου στην Κηφισιά. Τοποθέτησαν γκαζάκια σε καφέ-ζαχαροπλαστείο και προκλήθηκαν και πάλι υλικές ζημιές.

Τέλος, στις 02:10, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου κατοικεί γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις μέρες πριν είχε σημειωθεί πυρκαγιά ΙΧ της διευθύντριας του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, στη λεωφόρο Γαλατσίου, όταν άγνωστοι περιέλουσαν το όχημά της με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά.


Κλείσιμο
Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις μέσα σε μια ώρα στην Αθήνα τα ξημερώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης