Ρόδος: Σχεδίαζε να διακινήσει πάνω από μισό κιλό χασίς

Ρόδος: Σχεδίαζε να διακινήσει πάνω από μισό κιλό χασίς

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης των στοιχείων που συγκέντρωσαν για τη διακίνηση ναρκωτικών από τον νεαρό, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 557,7 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατασχέθηκαν και 170 ευρώ

Rodos-xasis
Τόσο μέσα στην κατοικία του όσο και σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» έκρυβε ποσότητες χασίς που σκόπευε να διακινήσει σε χρήστες στην πόλη της Ρόδου ένας 29χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης των στοιχείων που συγκέντρωσαν για τη διακίνηση ναρκωτικών από τον νεαρό, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 557,7 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατασχέθηκαν και 170 ευρώ. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

Από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών ένας 46χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο μετά από πληροφορίες και στην κατοχή του βρέθηκαν 65 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Το χασίς κατασχέθηκε και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης