Τραγωδία στο Ίλιον: Το 2,5 ετών αγόρι προσπάθησε να βγει από το κρεβάτι στο οποίο εγκλωβίστηκε

Τραγωδία στο Ίλιον: Το 2,5 ετών αγόρι προσπάθησε να βγει από το κρεβάτι στο οποίο εγκλωβίστηκε

Για σημάδια στο μέτωπο του παιδιού που δείχνουν μια τέτοια προσπάθεια μιλά ο ιατροδικαστής - «Έχασε δραματικά και σταδιακά τη ζωή του μέσα από ένα ασφυκτικό μηχανισμό» είπε ο Νίκος Καλογριάς

ilion0
Με όση δύναμη έχουν οι δυο γονείς του άτυχου αγοριού που πέθανε από ασφυξία στο Ίλιον ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο την Πέμπτη το πρωί.

Το 2,5 ετών αγοράκι που ακόμη δεν είχε βαπτιστεί αλλά θα έπαιρνε το όνομα Αχιλλέας βρήκε τραγικό θάνατο όταν κλείστηκε σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού στο σπίτι του.

Σε βάρος των δυο γονέων έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Οι δηλώσεις του ιατροδικαστή Νίκου Καλογριά στο protothema.gr είναι συγκλονιστικές για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε το παιδί αλλά και κατά πόσο υπέφερε μέσα στον αποθηκευτικό χώρο-φέρετρο:

«Το παιδί βρέθηκε σε ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο και έχασε δραματικά και σταδιακά τη ζωή του μέσα από ένα ασφυκτικό μηχανισμό. Ο ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου είναι μια διαδικασία πραγματικά επώδυνη. Η ασφυξία δεν συμβαίνει στιγμιαία, δεν είναι μια ανακοπή, άρα σημαίνει ότι κρατάει κάποιο χρόνο που είναι από λεπτά μέχρι και παραπάνω. Αυτό έχει να κάνει με τη δυνατότητα που έχει ο χώρος να έχει κάποιο λίγο οξυγόνο. Υπήρχαν κάποια σημάδια τα οποία χαρακτηρίζονται ιατροδικαστικά ότι είναι περιθανάτια στο μέτωπο του παιδιού και αυτά εκτιμούμε ότι είναι σημάδια από τα οποία προκλήθηκαν από την προσπάθειά του παιδιού να απεγκλωβιστεί» είπε στο protothema.gr ο Νίκος Καλογριάς.

«Ουρλιάζαμε, η γυναίκα μου έπαθε νευρικό σοκ»

«Το πήρα το παιδάκι, ουρλιάζαμε» περιέγραψε την Τρίτη στο protothema.gr ο πατέρας του αγοριού τις πρώτες στιγμές όταν το εντόπισε μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς τις αισθήσεις του.

«Εγώ έλεγα στην γυναίκα μου να ηρεμήσει γιατί έπαθε νευρικό σοκ. Του κάναμε μαλάξεις, του δώσαμε το φιλί της ζωής. Το είχα γυρίσει μήπως είχε πνιγεί γιατί εγώ τα σαλάκια του, τα άκουγα. Εκανα την καρδούλα του να την ακούσω, δεν την άκουσα. Έβαλα ρούχα, το πήρα το παιδί, το πρώτο που είχα στο μυαλο μου ήταν η κλινική εδώ κοντά γιατί το παιδί ή είχε πεθάνει ή πέθαινε».

Περιστέρι - Πατέρας 2χρονου (3)


Κλείσιμο
Περιστέρι - Πατέρας 2χρονου (2)


Περιστέρι - Πατέρας 2χρονου (1)


Δείτε βίντεο: Τραγωδία στο Ίλιον: Το 2,5 ετών αγόρι προσπάθησε να βγει από το κρεβάτι στο οποίο εγκλωβίστηκε
Τραγωδία στο Ίλιον: Το 2,5 ετών αγόρι προσπάθησε να βγει από το κρεβάτι στο οποίο εγκλωβίστηκε


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης