Λάρισα: Φυλάκιση δύο ετών σε άνδρα που εξέδιδε αλλοδαπή - Είχε μαζί της εξωσυζυγική σχέση

Λάρισα: Φυλάκιση δύο ετών σε άνδρα που εξέδιδε αλλοδαπή - Είχε μαζί της εξωσυζυγική σχέση

Ο κατηγορούμενος πρότεινε στο θύμα να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον πελάτη του μαγαζιού που διατηρούσε- Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο μεσήλικας άρχισε να την χτυπά

thes_tsigganoi
Με ποινή φυλάκισης δύο ετών, τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας μεσήλικα που προσπάθησε με τη βία να εξαναγκάσει νεαρή αλλοδαπή να συνευρεθεί ερωτικά με άγνωστο.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα σε γνωστό μαγαζί στο οποίο οι πελάτες είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν τη «συντροφιά» μιας κοπέλας, επί πληρωμή.

Ο άνδρας μπορεί να διατηρούσε το κατάστημα με τη σύζυγό του όμως ταυτόχρονα διατηρούσε… εξωσυζυγική σχέση με την παθούσα. Εκείνη πίστευε στις υποσχέσεις του πως θα χωρίσει για να ζήσουν μαζί και έτσι εργαζόταν για αρκετό διάστημα στο εν λόγω κατάστημα.

Ένα βράδυ ωστόσο ο κατηγορούμενος πρότεινε στην παθούσα να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον πελάτη έναντι τιμήματος. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο μεσήλικας άρχισε να την χτυπάει να την εξυβρίζει αλλά και να την απειλεί με τη φράση «τώρα θα το πληρώσεις».

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για την πράξη της απόπειρας σωματεμπορίας. Για τον ξυλοδαρμό είχε τιμωρηθεί σε αυτόφωρο δικαστήριο παλιότερα. Η ποινή είναι με τριετή αναστολή.


Πηγή: larissanet
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης