Ημαθία: Καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη στο σπίτι του

Ημαθία: Καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη στο σπίτι του

Ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας

Hmathia-ydroponiki-kannabi
Αιφνιδιαστική έρευνα έγινε στο σπίτι ενός 33χρονου Έλληνας σε περιοχή της Ημαθίας από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα με την μέθοδο της υδροπονίας σε εργαστήριο που είχε στήσει.

Πράγματι, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην κατοικία του δράστη, εντοπίστηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την υδροπονική καλλιέργεια με λαμπτήρες, θερμόμετρο και σύστημα εξαερισμού, ενώ κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 100 γραμμαρίων. Ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Hmathia-ydroponiki-kannabi

Σύλληψη και στην Πέλλα

Την δική του μίνι χασισοφυτεία καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας και ένας 50χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όπως διαπιστώθηκε, καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,15 μέτρων, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 88,7 γραμμαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης