Μεσσηνία: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή των ΕΛΤΑ - Άρπαξαν πάνω από 100.000 ευρώ

Μεσσηνία: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή των ΕΛΤΑ - Άρπαξαν πάνω από 100.000 ευρώ

Οι δράστες καραδοκούσαν μέχρι να μπει στο κατάστημα η χρηματαποστολή και έπειτα έσπασαν την τζαμαρία και εισέβαλαν στο εσωτερικό του ταχυδρομείου 

messinia1
«Χτενίζουν» τη Μεσσηνία οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τα ίχνη τριών «επαγγελματιών» κακοποιών που λήστεψαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην περιοχή της Θουρίας, στις 7:15 το πρωί και διέφυγαν με αυτοκίνητο στο οποίο αργότερα έβαλαν φωτιά.

Οι δράστες καραδοκούσαν μέχρι να μπει στο κατάστημα η χρηματαποστολή, να παραδώσει ένα ποσό που, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνά τα 100.000 ευρώ και να αποχωρήσουν οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι. Αμέσως μετά, έσπασαν την τζαμαρία, εισέβαλαν στο εσωτερικό του ταχυδρομείου και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλων.

Τα χρήματα δεν είχαν τοποθετηθεί ακόμη στο χρηματοκιβώτιο κι έτσι οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Αμέσως μετά, διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο πυρπόλησαν στην περιοχή της Μικρομάνης και διαπιστώθηκε ότι το είχαν κλέψει από άλλη περιοχή εκτός Μεσσηνίας.

Για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση και στους όμορους νομούς, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν αποτυπώσει κάποιο στοιχείο το οποίο θα οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Φωτογραφία: www.tharrosnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης