Βόλος: Πήγε να προσκυνήσει σε εκκλησία με μαχαίρι και ναρκωτικά

Βόλος: Πήγε να προσκυνήσει σε εκκλησία με μαχαίρι και ναρκωτικά

Ο 26χρονος κρατούσε μαχαίρι την ώρα που προσκυνούσε ευλαβικά τις εικόνες

astuynomia01
Έκπληκτοι έμειναν οι πιστοί που παρακολουθούσαν την λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο  όταν διαπίστωσαν ότι ένας 26χρονος Έλληνας που προσκυνούσε ευλαβικά τις εικόνες είχε στο χέρι του ένα μαχαίρι!

Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές και στο ναό έφτασαν άνδρες του Λιμεναρχείου οι οποίο ακινητοποίησαν τον 26χρονο και κατέσχεσαν ένα πολυεργαλείο τύπου σουγιά με αναδιπλούμενη λάμα μήκους πέντε εκατοστών, ενώ στην τσέπη του παντελονιού του βρήκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,4 γραμμάριου, ένα τσιγαριλίκι και ένα χάπι άγνωστης σύστασης. Ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε δίωξη στο νεαρό για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και τον άφησε ελεύθερο.

*** Μετά από αιφνιδιαστική έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη ένας 31χρονος Έλληνας, όταν στο σπίτι του στην Κατερίνη βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 631 γραμμαρίων και 35 ναρκωτικά χάπια ecstasy τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης