Βύρωνας: Δείτε το σημείο όπου η τρίχρονη έφυγε από τον παιδικό σταθμό και βγήκε στον δρόμο

Βύρωνας: Δείτε το σημείο όπου η τρίχρονη έφυγε από τον παιδικό σταθμό και βγήκε στον δρόμο

Τι αναφέρει στην καταγγελία του ο πατέρας

vironas-4
Από καθαρή τύχη ένα τρίχρονο κορίτσι γλίτωσε από τον κίνδυνο ενός δυστυχήματος όταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής ξέφυγε της προσοχής των δασκάλων της στον παιδικό σταθμό, όπου βρισκόταν, και βγήκε στο δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη σε παιδικό σταθμό του Βύρωνα και, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο πατέρας της μικρής Ηλέκτρας, την κόρη του εντόπισε μια γυναίκα που είδε το μικρό κοριτσάκι να βγαίνει από τον παιδικό σταθμό και να περιπλανιέται μόνο του στο δρόμο. Τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η γυναίκα έτρεξε προς το μέρος του μικρού κοριτσιού, το πήρε στην αγκαλιά της και το επέστρεψε στον παιδικό σταθμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος στην καταγγελία του, η κόρη του πρέπει να διένυσε περίπου διακόσια μέτρα μακριά από το παιδικό σταθμό και να έφτασε στη λεωφόρο, λίγο πιο κάτω από τον παιδικό σταθμό .

«Όταν ρώτησα τις δασκάλες στον παιδικό σταθμό πώς βγήκε το παιδί μου έξω στο δρόμο, μου είπαν ότι η μια εκδοχή είναι ότι είχαν μια θεατρική παράσταση εκείνη την ημέρα και είχαν αφήσει τις πόρτες ανοιχτές για να μεταφερθούν κάποια σκηνικά. Κατά τα λεγομενά τους, η κόρη μου η Ηλέκτρα μάλλον μπήκε μέσα σε ένα σκηνικό και καταλάθος ο άνθρωπος που μετέφερε τα σκηνικά την έβγαλε έξω. Θα μπορούσα να είχα χάσει το παιδί μου τώρα και να το ψάχνω ή να το έχει χτυπήσει κάποιο αμάξι στο δρόμο. Ευτυχώς που ήταν μια κυρία στο σπίτι της και είδε το παιδί μου να βγαίνει από τον παιδικό σταθμό. Είδε την κόρη μου να περιπλανιέται μόνη της χωρίς να το έχουν αντιληφθεί οι δασκάλες και η κυρία αυτή κατέβηκε κάτω, πήρε την κόρη μου και την επέστρεψε στον παιδικό σταθμό» καταγγέλλει ο πατέρας.

Ο πατέρας της μικρής Ηλέκτρας ύστερα από αυτό το άσχημο συμβάν με το παιδί του έχει υποβάλει μήνυση προκειμένου, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, να προφυλάξει κι άλλα παιδάκια από τέτοιου είδους περιστατικά.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

vironas-1
vironas-4
Κλείσιμο


vironas-2
vironas-3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης