Δήμος Αθηναίων: Παρεμβάσεις στην καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό στο Μεταξουργείο

Δήμος Αθηναίων: Παρεμβάσεις στην καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό στο Μεταξουργείο

Το πρωί της Τετάρτης ήταν η σειρά της Πλατείας Αυδή στο Μεταξουργείο να δεχθεί τη συντονισμένη παρέμβαση των εργαζόμενων στην καθαριότητα, στο πράσινο, στον ηλεκτροφωτισμό και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου

ΑΥΔΗ1
Τα «λίφτινγκ» σε πλατείες και πολυσύχναστους χώρους του Δήμου Αθηναίων συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά από τους ανθρώπους των αρμόδιων διευθύνσεων και με τη χρήση της διαθέσιμης υλικοτεχνικής υποδομής.

Το πρωί της Τετάρτης ήταν η σειρά της Πλατείας Αυδή στο Μεταξουργείο να δεχθεί τη συντονισμένη παρέμβαση των εργαζόμενων στην καθαριότητα, στο πράσινο, στον ηλεκτροφωτισμό και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.


Σε αυτό το πλαίσιο, αποκαταστάθηκε πλήρως ο ηλεκτροφωτισμός με αλλαγή λαμπτήρων και επιδιορθώσεις στους ηλεκτρικούς πίνακες που τροφοδοτούν τις κολώνες της πλατείας. Συνεργεία της διεύθυνσης Πρασίνου κλάδεψαν τα δέντρα και φρόντισαν την χαμηλή βλάστηση (θάμνους και φυτά). Διορθώθηκαν οι φθορές στα παγκάκια, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, τα οποία και βάφτηκαν όπως και τα παρτέρια με τα φυτά που βρίσκονται στην πλατεία.

Κλείσιμο

Επίσης διορθωθήκαν τα επιδαπέδια καλαθάκια απορριμμάτων τα οποία είχαν μικροφθορές και αντικαταστάθηκαν από καινούργια όπου δεν ήταν δυνατόν να φτιαχτούν. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με την δράση της διεύθυνσης καθαριότητας αφού οι άνθρωποι του οδοκαθαρισμού σκούπισαν, έπλυναν και απολύμαναν τον χώρο της πλατείας.


«Η πλατεία Αυδή, αλλιώς. Καθαρή, περιποιημένη και με φροντισμένο πράσινο. Έτσι όπως πρέπει να είναι, και γίνονται, όλες οι πλατείες μας» έγραψε στην ανάρτηση του στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης