Κομοτηνή: Συνέλαβαν αλλοδαπό με 50 πλαστά δελτία αιτούντος άσυλο

Κομοτηνή: Συνέλαβαν αλλοδαπό με 50 πλαστά δελτία αιτούντος άσυλο

Ο 26χρονος θεωρείται από τις Αρχές σημαντικό στέλεχος κυκλώματος που διακινεί παράτυπους μετανάστες εφοδιάζοντάς τους με πλαστά έγγραφα

xeiropedes
Σημαντικό στέλεχος κυκλώματος που διακινούν μη νόμιμους μετανάστες εφοδιάζοντάς τους με πλαστά έγγραφα που νομιμοποιούν την παρουσία τους στην Ελλάδα θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έναν νεαρό αλλοδαπό, τον οποίο συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Κομοτηνή.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του άγνωστου προς το παρόν μετανάστη ο οποίος τραυμάτισε με πριονωτό μαχαίρι έναν 25χρονο συνάδελφό τους όταν προσπάθησε να του κάνει έλεγχο το απόγευμα της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των χωριών Πολυάνθου και Σώστη, οι αστυνομικοί έβαλαν στο μικροσκόπιο όλους τους μετανάστες που κυκλοφορούν στην περιοχή. Ένας από αυτούς που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ήταν ένας 26χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 50 δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, τα οποία αποδείχθηκαν πλαστά.

Ο νεαρός, που εκτιμάται ότι επρόκειτο να τα διαθέσει προς πώληση σε ενδιαφερόμενους παράτυπους μετανάστες και πάνω του κατασχέθηκαν 245 ευρώ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι συνεργοί του και το εργαστήριο πλαστογραφίας εγγράφων που φαίνεται πως έχουν στήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης