Ιωάννινα: Στοπ σε αλλοδαπό που μετέφερε 107 κιλά χασίς

Ιωάννινα: Στοπ σε αλλοδαπό που μετέφερε 107 κιλά χασίς

Η πληροφορία για την επικείμενη μεταφορά με Ι.Χ. αυτοκίνητο ήρθε εγκαίρως και αμέσως οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση

Iwannina-xasis
Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, άρχισαν πάλι οι εισαγωγές μεγάλων φορτίων χασίς από την γειτονική Αλβανία. Όμως, η απόπειρα ενός αλλοδαπού να μεταφέρει στην ενδοχώρα σχεδόν 107 κιλά κάνναβης έπεσε στο κενό, καθώς οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων επαγρυπνούσαν.

Η πληροφορία για την επικείμενη μεταφορά με Ι.Χ. αυτοκίνητο ήρθε εγκαίρως και αμέσως οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας στήθηκε μπλόκο στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Νωρίς το πρωί της Τρίτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν ύποπτα και το ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο, με αποτέλεσμα να βρουν τα πίσω καθίσματα και τον χώρο των αποσκευών γεμάτα με 91 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Το χασίς που ζύγιζε 106 κιλά και 850 γραμμάρια κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται, 180 ευρώ και δύο κινητά που είχε πάνω του ο αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και ερευνάται σε ποιον θα παρέδιδε το φορτίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης